ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Ποια είναι η σημασία του 666;

Ποια είναι η σημασία του 666;

Χ ριστός Ξ ένος Στ΄αυρού. Αυτός είναι και ο πιο γλυκός και επικίνδυνος πειρασμός όλων των εποχών και ιδιαιτέρως των εσχάτων. Αυτός ήταν και ένα από τους τελευταίους πειρασμούς του Κυρίου μας πάνω στον Σταυρό. Όλοι επιζητούμε Τον Χριστό, χωρίς όμως την ταυτότητα του Σταυρού .

Θέλουμε έναν Χριστό βολικό, στα μέτρα μας, δίχως θυσίες, μαρτυρία και ομολογία. Μία πίστη που και εδώ θα μας εξασφαλίσει μία άνετη ζωή αλλά και στον παράδεισο θα μας πάει. Μία πίστη που στήνει γέφυρες μεταξύ της συνείδησής μας και της προδοσίας μας.Έναν Χριστό ακίνδυνο δίχως τα αποτυπώματα από τα καρφιά επάνω του.

Έτσι και οι Φαρισαίοι προκάλεσαν τον Κύριό μας πάνω στον Σταυρό λέγοντάς του «Κατάβηθι από του σταυρού»(Ματθ, κζ΄40). Ο μοναδικός λοιπόν δρόμος για τον Χριστό είναι ο Σταυρός γι’αυτό και πρέπει να αποτελεί για εμάς ύψιστη τιμή και πρόσκληση όταν ο Χριστός μας καλεί με την φωνή του τιμίου Σταυρού και της θυσίας για να μας φέρνει κοντά του.

Ο γλυκύς Ιησούς μέσα εις τας θλίψεις γνωρίζεται! (π.Ιωσήφ ο Ησυχαστής)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΕΥΧΕΣΘΕ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.