ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δείτε την πρώτη εκκλησία για τον Άγιο Παΐσιο στην Αυστραλία (φωτο)

Δείτε την πρώτη εκκλησία για τον Άγιο Παΐσιο στην Αυστραλία (φωτο)

Αισιόδοξος πως οι εργασίες για την ανέγερση της εκκλησίας του Αγίου Παϊσίου, θα έχουν ολοκληρωθεί έως τις 12 Ιουλίου, είναι ο διευθυντής της κατασκευαστικής εταιρείας που έχει αναλάβει το έργο, Διονύσης Ψαρός.

Στόχος είναι η νέα εκκλησία να είναι έτοιμη έως την συγκεκριμένη ημερομηνία μέρα γιορτής του Αγίου, η οποία συμπίπτει με την πρώτη επίσκεψη του Σεβασμιοτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας, κ. Μακαρίου.

Ο νέος Αρχιεπίσκοπος θα βρεθεί στο Forrestfield της Δυτικής Αυστραλίας για να χοροστατήσει της πρώτης λειτουργίας.

Να σημειωθεί ότι η εκκλησία αυτή του Αγίου Παϊσίου είναι η πρώτη στην Αυστραλία και είναι και μια εκπλήρωση επιθυμίας, τόσο του Αγίου που επισκέφθηκε το 1977 την χώρα, όσο και του αείμνηστου Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας Στυλιανού.

Agios Paisios

H οικογένεια του Δωρητή Ν. Κακούλα και της οικογένείας του στο εσωτερικό του Μοναστηριού του Αη Γιάννη, δίπλα στο οποίο κτίστηκε η εκκλησία του Αγίου Παϊσίου

Στην υλοποίηση της επιθυμίας αυτής βοήθησε με μια σημαντική χρηματική δωρεά, ο Καστελορίζιος συνταξιούχος Νικόλαος Κακούλας.

Ο ηγούμενος της Μονής του Αη Γιάννη στο Forrestfield, Ευάγριος, όπου βρίσκεται η εκκλησία του Αγίου Παϊσίου, είχε γνωρίσει τον Άγιο στο Άγιο Όρος και μάλιστα έφερε και σκουφάκι του στην Πέρθη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.