Πρόρρηση του 1981 – «Έβλεπον ότι μια τεράστια λόγχη ερχότανε από την Συρία στον ουρανόν»

Πρόρρηση του 1981 – «Έβλεπον ότι μια τεράστια λόγχη ερχότανε από την Συρία στον ουρανόν»

Συγκλονίζει η προφητεία σύγχρονου γέροντα για τη Συρία. Τί είχε δει ήδη ο αγιορείτης μοναχός εν έτη 1981;

Ο Γέρων Θεοφυλάκτος Νεοσκητιώτης (+ 15/28 Ιουλίου 1986), ήταν ένας εξόχος χαρισματικός γέροντας.

Ο κατά κόσμον Θεοφάνης Πάγκαλος γεννήθηκε στο χωριό Ρέθι Κορινθίας το 1897, από ευσεβείς, πολύτεκνους και πλούσιους γονείς σε πνευματικά και υλικά αγαθά.Τη νεότητα του διήλθε μελετώντας τα έργα του όσιου Νικοδήμου του Αγιορείτου και επισκεπτόμενος μονές και εκκλησίες. Από νωρίς είχε πάρει την απόφαση για τη μοναχική του αφιέρωση.

Σε κάποια σελίδα στο βιβλίο του έχει ένα επίκαιρο και συγκλονιστικό ντοκουμέντο
Ο Γέροντας κάπου στο 1981 στέλνει στην ανηψιά του ένα γραμμα στο οποόο της αναφέρει σε κάποιο σημείο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Εβλεπον ότι μια τεράστια λόγχη ερχότανε από την Συρία στον ουρανόν και η μύτη έφθανεν επάνω στην Ιερουσαλήμ, εις δε το άκρον της λόχγης ήτο ένα ρούχον κόκκινον βουτηγμένον στο αίμα! Το είπον σε έναν πνευματικόν, και μου είπε οτι η λόχγη είναι αίμα. Ο Θεός να κάνει έλεος…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.