ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Κωνσταντινούπολη: «Ύποπτη» η διάρρηξη στην οικία του Οικουμενικού Πατριάρχη – Τα στοιχεία που δημιουργούν ερωτηματικά

Κωνσταντινούπολη: «Ύποπτη» η διάρρηξη στην οικία του Οικουμενικού Πατριάρχη – Τα στοιχεία που δημιουργούν ερωτηματικά

Πολλές υποψίες έχει προκαλέσει η διάρρηξη στην οικία του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στην Κωνσταντινούπολη, το βράδυ του Σαββάτου.

Τα στοιχεία που δημιουργούν πληθώρα ερωτηματικών, είναι δύο. Πρώτον, το γεγονός ότι οι μασκοφόροι διαρρήκτες έψαξαν το σπίτι ενδελεχώς και διέφυγαν δίχως να πάρουν κανένα αντικείμενο αξίας, ή κάποιο χρηματικό ποσό. Δεύτερον, το γεγονός ότι εισήλθαν στην οικία του Οικουμενικού Πατριάρχη δίχως να τους αντιληφθεί κανείς, σε μία από τις πλέον προστατευόμενες περιοχές της Πόλης.

Το θέμα αποκάλυψε η ομογενειακή εφημερίδα Ανατολή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που παρουσίασε, η διάρρηξη έγινε την ώρα που ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος συμμετείχε σε κοινωνική εκδήλωση το απόγευμα του Σαββάτου στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης. Το συγκεκριμένο στοιχείο προσθέτει ένα επιπλέον ερώτημα. Πώς είχαν τόσο καλή ενημέρωση για το πρόγραμμα του κ. Βαρθολομαίου;

Η τουρκική αστυνομία ειδοποιήθηκε, έσπευσε στο σπίτι του Οικουμενικού Πατριάρχη και πλέον αναζητά τους δράστες, καθώς και τα κίνητρα της διάρρηξης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το γεγονός ότι ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος είναι ένας θρησκευτικός ηγέτης παγκόσμιου βεληνεκούς, η παραβίαση του οικιακού ασύλου του προκαλεί σοβαρή ανησυχία και οι τουρκικές αστυνομικές αρχές διερευνούν την υπόθεση ενδελεχώς, ενώ δεν αποκλείεται κανένα σενάριο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.