ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Εκκλησία της Αγγλίας: Μόνο τα παντρεμένα ετεροφυλόφιλα ζευγάρια έχουν δικαίωμα στην εpωτική συνεύρεση

Εκκλησία της Αγγλίας: Μόνο τα παντρεμένα ετεροφυλόφιλα ζευγάρια έχουν δικαίωμα στην εpωτική συνεύρεση

Δικαίωμα στο σeξ έχουν μόνο τα ετεροφυλόφιλα παντρεμένα ζευγάρια και όχι όσοι συνάπτουν σύμφωνο συμβίωσης ή είναι ομοφυλόφιλοι, σύμφωνα με την Εκκλησία της Αγγλίας.

Όπως αναφέρεται σε οδηγία που εστάλη στους ιερείς το σeξ ανάμεσα σε ζευγάρια που έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης ή είναι ομοφυλοφιλα «υπολείπεται του σχεδίου του Θεού για τα ανθρώπινα όντα».

Η ανακοίνωση της Αγγλικανικής Εκκλησίας ακολούθησε την πρόσφατη απόφαση για τη δυνατότητα σύναψης συμφώνου συμβίωσης και για ετεροφυλόφιλα ζευγάρια. «Για τους Χριστιανούς ο γάμος αποτελεί το μοναδικό πλαίσιο για σεξουαλική δραστηριότητα».

Οι ιερείς καλούνται στο πλαίσιο της οδηγίας αυτής «να μην ευλογούν και να μην τελούν μυστήρια για όσους προχωρούν σε σύμφωνο συμβίωσης».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη Βρετανία η δυνατότητα συμφώνου συμβίωσης υπάρχει για τα ομόφυλα ζευγάρια από τον Δεκέμβριο του 2005 πριν να νομιμοποιηθεί, οχτώ χρόνια αργότερα, το 2013, ο γάμος μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.