ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Σάλος στην Ηλιούπολη: Ιερέας κλειδώθηκε στην εκκλησία μαζί με τους πιστούς

Σάλος στην Ηλιούπολη: Ιερέας κλειδώθηκε στην εκκλησία μαζί με τους πιστούς

Αναβρασμός επικρατεί στην Ηλιούπολη, καθώς σύμφωνα με καταγγελία πολίτη στην ΕΛΑΣ ο ιερέας του Προφήτη Ηλία κλειδώθηκε μέσα στην εκκλησία, μαζί με τους πιστούς προκειμένου να τελέσει κανονικά τη λειτουργία. Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε ύστερα από καταγγελία, ένα περιπολικό έφτασε στο σημείο, δεν διαπίστωσε κάτι ύποπτο και αποχώρησε.

Λίγο αργότερα ο πολίτης επανήλθε με δεύτερη καταγγελία και η Αστυνομία πήγε εκ νέου στο σημείο και αυτή την ώρα προσπαθεί να διερευνήσει, αν πράγματι ο ιερέας βρίσκεται με τους πιστούς μέσα στην εκκλησία, παραβιάζοντας τα μέτρα και την εντολή της κυβέρνησης.

Ο ιερέας Στυλιανός Καρπαθίου, παρά την απαγόρευση της πολιτείας τέλεσε κανονικά τη λειτουργία στο παρεκκλήσι, παραβιάζοντας την κεντρική είσοδο του βουνού, στο οποίο είχε απαγορευθεί χθες η πρόσβαση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία, με τον ιερέα και τους πιστούς να «ταμπουρώνονται» στο παρεκκλήσι και να μην βγαίνουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.