ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ιερείς στη Θεσσαλονίκη ανέβηκαν σε βουνό για να λειτουργήσουν (φωτο)

Ιερείς στη Θεσσαλονίκη ανέβηκαν σε βουνό για να λειτουργήσουν (φωτο)

Ιερείς στην Θεσσαλονίκη δεν πτοήθηκαν από τα μέτρα της κυβέρνησης για την πρόληψη της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Πριν από μερικές ημέρες η κυβέρνηση προχώρησε ουσιαστικά στο κλείσιμο των εκκλησιών ώστε να μην συνωστίζεται κόσμος σε κλειστό χώρο και να «μην γίνουν οι εκκλησίες μας εστίες μετάδοσης του ιού», όπως είχε πει και ο επικεφαλής λοιμωξιολόγος του ΕΟΔΥ, Σωτήρης Τσιόδρας.

Η απαγόρευση των Λειτουργιών και η τέλεσή τους με κλειστές πόρτες και χωρίς πιστούς, δεν πτόησε όμως δύο ιερείς σε χωριό λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη να λειτουργήσουν σήμερα Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως. Οι δύο ιερείς στο Σοχό στη Θεσσαλονίκη μαζί με τρία ακόμη άτομα, πήραν έναν Σταυρό, δύο σημαίες, ένα μεγάφωνο και ανέβηκαν στο βουνό για να λειτουργήσουν.

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας κατάφεραν να ακουστούν σε ένα μεγάλο μέρος του χωριού και να παρακάμψουν τις σχετικές απαγορεύσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.