ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ιραηλινά μέσα: Κανονικά το Άγιο Φως στην Ελλάδα και τις υπόλοιπες ορθόδοξες χώρες (φώτο)

Ιραηλινά μέσα: Κανονικά το Άγιο Φως στην Ελλάδα και τις υπόλοιπες ορθόδοξες χώρες (φώτο)

Το Άγιο Φως θα φτάσει κανονικά στην Ελλάδα και στις υπόλοιπες ορθόδοξες χώρες παρά τα δρακόντεια μέτρα κατά του κορωνοϊού, όπως μεταδίδει η εφημερίδα Jerusalem Post, επικαλούμενη πηγές του υπουργείου Εξωτερικών του Ισραήλ.

Θα πραγματοποιηθεί η πτήση
Ειδικότερα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, το Ισραήλ φέρεται να είναι διατεθειμένο να δεχθεί τις ειδικές πτήσεις από την Ελλάδα και τα ορθόδοξα κράτη που διεξάγονται κάθε χρόνια για να μεταφερθεί στο Άγιο Φως.

«Ο ακριβής τρόπος του εγχειρήματος δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί δήλωσε η πηγή του υπουργείου Εξωτερικών, επειδή το υπουργείο Υγείας μπορεί να θέσει περισσότερους περιορισμούς λόγω του κορωνοϊού, αλλά έχουν ήδη οργανωθεί πτήσεις για να φέρουν το φως στη Ρωσία, την Ουκρανία και την Ελλάδα» αναφέρει χαρακτηριστικά η Jerusalem Post.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κανονικά η τελετή στον Πανάγιο Τάφο
Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, η τελετή θα γίνει κανονικά στον Πανάγιο Τάφο παρουσία 10 το πολύ 15 εκπροσώπων των χριστιανικών εκκλησιών και στη συνέχεια το Άγιο Φως θα μεταφερθεί στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ, όπου θα δοθεί στις αντιπροσωπείες των χριστιανών, που όμως δεν πρόκειται να επιβιβαστούν στο έδαφος του Ισραήλ καθώς διατηρείται η καραντίνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.