ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Άγιο Όρος: Σε καραντίνα η Μονή Ξενοφώντος – Θετικοί στον κορωνοϊό και άλλοι 3 μοναχοί

Άγιο Όρος: Σε καραντίνα η Μονή Ξενοφώντος – Θετικοί στον κορωνοϊό και άλλοι 3 μοναχοί

Θετικοί στον κορωνοϊό εντοπίστηκαν και οι άλλοι τρεις μοναχοί οι οποίοι είχαν ταξιδέψει μαζί με τον 55χρονο μοναχό από την Μονή Ξενοφώντος Αγίου Ορους στην Μ. Βρετανία. Οι ηλικίες τους είναι από 40 μέχρι 55 χρονών.

Την αποκάλυψη αυτή έκανε στο ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ο διευθυντής του κέντρου υγείας Αγίου Όρους (Καρυές) κ. Κωνσταντίνος Δουκουσλής . «Νοσηλεύονται στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και θα μεταφερθούν άμεσα στο ΑΧΕΠΑ», συμπλήρωσε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, οι 4 μοναχοί συνολικά (μαζί με τον 55χρονο) ταξίδεψαν από τις 5 ως τις 17 Μαρτίου στην Αγγλία και στην Σκωτία, ύστερα από πρόσκληση του Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτα και μετέφεραν για προσκύνημα απότμημα του ιερού λειψάνου του Αγίου Γεωργίου από τη Μονή Ξενοφώντος.

Στην επιστροφή τους από την Μεγάλη Βρετανία, στις 19 Μαρτίου, οι τέσσερις μοναχοί επιβιβάστηκαν στο πλοίο της γραμμής από την Ουρανούπολη και έμειναν σε καραντίνα σε ένα Κάθισμα, έξω από την Μονή.

Εγινε απολύμανση σήμερα στη Μονή Ξενοφώντος, τονίζει από την πλευρά του ο αναπληρωτής Διοικητής του Αγίου Όρους κ. Αρσίστος Κασμίρογλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυστηρή η τήρηση των μέτρων στην Αθωνική Πολιτεία, διευκρινίζει εκπρόσωπος της Ελληνικής Αστυνομίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.