ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Άγιο Όρος: Τρεις ακόμα μοναχοί θετικοί στον κορωνοϊό – Μπήκε σε καραντίνα η Μονή Ξενοφώντος

Άγιο Όρος: Τρεις ακόμα μοναχοί θετικοί στον κορωνοϊό – Μπήκε σε καραντίνα η Μονή Ξενοφώντος

Τρεις ακόμα μοναχοί της Μονή Ξενοφώντος, στο Άγιο Όρος, βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, με την μονή να μπαίνει πλέον σε καραντίνα.

Οι ηλικίες των τριών μοναχών είναι από 40 ως 55 ετών, ενώ υπενθυμίζεται πως ένας ακόμα μοναχός με τον οποίο είχαν συνταξιδεύσει στην Μεγάλη Βρετανία νοσηλεύεται στο ΑΧΕΠΑ με κορωνοϊό. «Νοσηλεύονται στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και θα μεταφερθούν άμεσα στο ΑΧΕΠΑ» δήλωσε στο Βημα Ορθοδοξίας ο διευθυντής του κέντρου υγείας Αγίου Όρους (Καρυές) Κωνσταντίνος Δουκουσλής .

Παράλληλα, ο αναπληρωτής Διοικητής του Αγίου Όρους ανέφερε ότι έγινε απολύμανση σήμερα στη Μονή Ξενοφώντος, ενώ πλέον η τήρηση των μέτρων στην Αθωνική Πολιτεία είναι αυστηρή.

Στην Μεγάλη Βρετανία από τις 5 ως τις 27 Μαρτίου οι μοναχοί

Οι τέσσερις μοναχοί ταξίδεψαν από τις 5 ως τις 17 Μαρτίου στην Βρετανία, έπειτα από πρόσκληση του Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτα. Μετέφεραν για προσκύνημα απότμημα του ιερού λειψάνου του Αγίου Γεωργίου από τη Μονή Ξενοφώντος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην επιστροφή τους από την Μεγάλη Βρετανία, στις 19 Μαρτίου, οι τέσσερις μοναχοί επιβιβάστηκαν στο πλοίο της γραμμής από την Ουρανούπολη και έμειναν σε καραντίνα σε ένα Κάθισμα, έξω από την Μονή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.