Ιερέας στην Κρήτη έκανε… απεργία από τη Θεία Λειτουργία – «Το ακούσαμε κι αυτό»

Ιερέας στην Κρήτη έκανε… απεργία από τη Θεία Λειτουργία – «Το ακούσαμε κι αυτό»

Όπως είναι γνωστό, από σήμερα 17 Μαΐου, οι εκκλησίες θα είναι ανοιχτές και πάλι για τους πιστούς. Ωστόσο, ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στην Κρήτη.

Σύμφωνα με καταγγελία ακροατή του Ράδιο Κρήτη, στον Ιερό Ναό του Αγίου Ελευθερίου στη Θέρισσο, ο ιερέας της Εκκλησίας δεν λειτούργησε.

​Έξω από το Ναό βρέθηκε ο Επίτροπος, ο οποίος ενημέρωσε τους πιστούς που προσέρχονταν ότι ο ιερέας… απεργεί από τη Θεία Λειτουργία, καθώς δεν μπορεί να εφαρμόσει τα μέτρα που προβλέπονται για τις εκκλησίες, με σκοπό τον περιορισμό εξάπλωσης του κορονοϊού.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο ακροατής, η ενημέρωση που έγινε στους πιστούς είναι ότι η εκκλησία θα άνοιγε μετά τις 9 π.μ. για εκείνους που θέλουν να προσκυνήσουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Κάνουν απεργία οι παπάδες; Το ακούσαμε κι αυτό”, σχολίασε ο ακροατής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.