ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ιερώνυμος για τον σεισμό στη Σάμο: «Εκφράζω τη βαθύτατη οδύνη μου για τον αδόκητο χαμό των δύο μαθητών»

Ιερώνυμος για τον σεισμό στη Σάμο: «Εκφράζω τη βαθύτατη οδύνη μου για τον αδόκητο χαμό των δύο μαθητών»

O Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος εξέφρασε την βαθύτατη οδύνη του για τον χαμό των δύο μαθητών, που καταπλακώθηκαν από τοίχο, μετά από τον ισχυρό σεισμό των 6,7 Ρίχτερ στη Σάμο.

Επισημαίνοντας ότι προσεύχεται για την ανάπαυση των ψυχών των δύο παιδιών και για να δώσει ο Θεός δύναμη στους οικείους τους, ευχήθηκε να μην υπάρξουν άλλες απώλειες ανθρώπινων ζωών.

«Εκφράζω τη βαθύτατη οδύνη μου για τον αδόκητο χαμό των δύο μαθητών από τον καταστροφικό σεισμό που έπληξε την ακριτική μας Σάμο. Εύχομαι και προσεύχομαι ο Θεός να αναπαύσει τις ψυχές τους και να δίδει παρηγορία και δύναμη στους οικείους τους. Είμαι βαθύτατα συγκλονισμένος. Είθε να μην υπάρξουν άλλες απώλειες ανθρώπινων ζωών και η μεγάλη δοκιμασία των συνανθρώπων μας να λάβει τέλος το ταχύτερο δυνατόν», τόνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Αρχιεπίσκοπος.
Υπενθυμίζεται ότι οι δύο έφηβοι μαθητές, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, περνούσαν από ένα στενό δρόμο της πόλης και ο σεισμός προκάλεσε την πτώση ενός τοίχου, με αποτέλεσμα να καταπλακωθούν.

Όπως έγινε γνωστό, ο κ. Ιερώνυμος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον μητροπολίτη Σάμου Ευσέβιο για να του εκφράσει την αμέριστη συμπαράστασή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης, έθεσε στη διάθεση της Ιεράς Μητροπόλεως Σάμου και της Πολιτείας όλες τις δομές του φιλανθρωπικού και κοινωνικού οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.