Διάκριση από το Πατριαρχείο: Μόνο οι εμβολιασμένοι θα εισέλθουν στο Ναό της Αναστάσεως για να λάβουν το Άγιο Φως!

Διάκριση από το Πατριαρχείο: Μόνο οι εμβολιασμένοι θα εισέλθουν στο Ναό της Αναστάσεως για να λάβουν το Άγιο Φως!

Μετά το σοκ εξαιτίας της απόφασης της κυβέρνησης να καταργήσει την υποδοχή του Αγίου Φωτός με τιμές αρχηγού κράτους, ένα ακόμα «χτύπημα» για την Ορθοδοξία και των Χριστιανισμό.

Καθώς το Πατριαρχείο με ανακοίνωση του ενημερώνει πως μόνο οι εμβολιασμένοι κατά Covid-19 θα μπορούν να εισέλθουν στον Ναό της Αναστάσεως για να λάβουν το Άγιο Φως!

Η ανακοίνωση:

«Ἡ ἱστοσελίς τοῦ Πατριαρχείου ἀνακοινώνει ὅτι ὅσοι ἐκ τῶν τέκνων τοῦ Ἀραβοφώνου ποιμνίου αὐτοῦ ἐξ Ἱεροσολύμων καί τῶν κατεχομένων περιοχῶν, Ἱερεῖς, Ἐπίτροποι ἤ καί πιστοί, ἐπιθυμοῦν νά προσέλθουν εἰς τήν τελετήν τοῦ Ἁγίου Φωτός τό Μέγα Σάββατον, ὀφείλουν νά προσέλθουν τήν ἡμέραν ταύτην μεταξύ 9.00 καί 11.00 π.μ. ὥραν εἰς τήν Νέαν Πύλην καί ἐκεῖθεν παρά τῆς Ἀστυνομίας καί ἐκπροσώπων τοῦ Πατριαρχείου θά λάβουν τήν ἔγκρισιν νά εἰσέλθουν, οἱ μέν ἐμβολιασμένοι εἰς τόν Ναόν τῆς Ἀναστάσεως, οἱ δέ μή ἐμβολιασμένοι νά μείνουν εἰς τό Κεντρικόν Μοναστήριον ἐπί τῶν δωμάτων τοῦ Ναοῦ τῶν Ἁγίων Κωνσταντίνου καί Ἑλένης».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.