ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Χίος: «Ξαναχτύπησε» ο… «ιπτάμενος παπάς» (βίντεο)

Χίος: «Ξαναχτύπησε» ο… «ιπτάμενος παπάς» (βίντεο)

Το γύρο του διαδικτύου κάνει για ακόμη μια χρονιά ο αγαπημένος παπάς της Χίου ο οποίος έτρεχε μέσα στον ναό.

Η Πρώτη Ανάσταση στα χωριά και στην πόλη της Χίου τελέστηκε το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου με τον αγαπημένο παπά Χριστόφορο Γουρλή να «κλέβει» τις παραστάσεις.

Οι πιστοί τήρησαν τα μέτρα προστασίας κατά της COVID-19 και συγκεντρώθηκαν στον Ιερό Ναό της Παναγίας Ευαγγελίστριας όπου και φέτος είδαν από κοντά τον «ιπτάμενο ιερέα» να μεταφέρει το αναστάσιμο μήνυμα με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

«Ανάστα ο Θεός, κρίνον την γην, ότι σύ κατακληρονομήσεις εν πάσι τοις εθνέσι» έψαλε ο ιερέας π. Χριστοφόρος Γουρλής και σκόρπισε δαφνόφυλλα τρέχοντας στο εσωτερικό του ναού.

Παράλληλα και οι πολυέλαιοι της εκκλησίας άρχισαν να σείονται σαν να γίνεται σεισμός ενώ οι πιστοί χτυπούσαν τις πάγκες, τα στασίδια, συμμετέχοντας στο φοβερό λειτουργικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.