ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Κεραυνοί» Μητροπολίτη Λαρίσης για την μη έλευση του Αγίου Φωτός: «Απρέπεια» – Αξιωματούχοι περίμεναν στην 110 Π.Μ.!

«Κεραυνοί» Μητροπολίτη Λαρίσης για την μη έλευση του Αγίου Φωτός: «Απρέπεια» – Αξιωματούχοι περίμεναν στην 110 Π.Μ.!

Τελικά η “οργάνωση” στα κυβερνητικά κλιμάκια πρέπει να μην έχει προηγούμενο ή εκτός και αν σκοπός ήταν απλά να ευτελιστεί ακόμα περισσότερο η διαδικασία έλευσης του Αγίου Φωτός.

Έτσι μετά την υποδοχή χωρίς τιμές (λες και θα κολλούσε κορωνοϊό στο χαλί) “ξέχασαν” να μοιράσουν όπως γίνεται το Άγιο Φως στην Λάρισα!

Η πρωτοφανής κίνηση αυτή είχε την έντονη αντίδραση του Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου, κ.Ιερωνύμου καθώς φέτος η Λάρισα αποφασίστηκε να παρακαμφθεί από τις πόλεις που τελικώς έλαβαν το Άγιο Φως. «Τους συγχωρούμε, αλλά δεν θα επιτρέψουμε να ξανασυμβεί», είπε.

Αν και προ ημερών είχε γίνει γνωστό πως το Αναστάσιμο Φως θα μεταφερθεί με ειδική πτήση από τον Πανάγιο Τάφο στα Ιεροσόλυμα στην Αθήνα και στη συνέχεια με άλλες πτήσεις θα διανεμηθεί σε δέκα πόλεις της Ελλάδας, μεταξύ αυτών και η Λάρισα, κάτι τέτοιο δε συνέβη.

Μάλιστα, η βεβαιότητα για την έλευσή του ήταν τέτοια μέχρι πριν από λίγο, που αρκετοί τοπικοί αξιωματούχοι βρέθηκαν στο αεροδρόμιο της 110 Πτέρυγας Μάχης για να το υποδεχθούν. Επί ματαίω όμως…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Νωρίτερα ήδη είχε δοθεί η “κατεύθυνση” για τα νέα ήθη όταν όπως είχε ανακοινωθεί, η υποδοχή του Αγίου Φωτός δεν έγινε με τιμές αρχηγού κράτους, δεν χρησιμοποιήθηκαν τα γνωστά κόκκινα χαλιά, γιατί ως γνωστόν ο κορωνοϊός έχει προτίμηση στα χαλιά και δη στα κόκκινα, ούτε και υπήρχαν μεικτά αγήματα και μπάντες, γιατί επισης είναι γνωστό ότι ο κορωνοϊός μεταδίδεται δια της… μουσικής για αυτό άλλωστε το λόγο έχουν κόψει και τη μουσική από την εστίαση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.