ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Πατήρ Βησσαρίων για τον θάνατο της κόρης του: «Έδιωξαν το παιδί μου από το νοσοκομείο ενώ είχε τρομερούς πόνους»

Πατήρ Βησσαρίων για τον θάνατο της κόρης του: «Έδιωξαν το παιδί μου από το νοσοκομείο ενώ είχε τρομερούς πόνους»

Ανατριχιαστικά είναι τα λόγια του πατηρ Βησσαρίων ο οποίος όπως καταγγέλλει έχασε το παιδί του λόγω ιατρικού λάθους μετά την χειρουργική επέμβαση που του έγινε προκειμένου να χάσει κιλά.

«Πρέπει να τονιστεί το ιατρικό λάθος, όχι το μπουλινγκ. Το παιδί μου έπρεπε να χάσει κιλά, αφού οι δίαιτες και οι γυμναστικές δεν απέδιδαν. Πήγαμε στον εξειδικευμένο επιστήμονα, που θεωρείται αυθεντία και τον ρωτήσαμε, πώς το παιδί αυτό μπορεί να χάσει κιλά και μας απαντάει πως υπάρχει αυτός ο τρόπος ο οποίος είναι ο λιγότερο ανώδυνος και έχει σύντομη αποθεραπεία, έτσι αποφασίσαμε να τοποθετηθεί γαστρικός δακτύλιος », εξηγεί ο πατήρ Βησσαρίων Καντούνης.

Το παιδάκι μου έφυγε για τους ουρανούς εξ αιτίας ιατρικού λάθους. Η εξόδιος ακόλουθια την Τρίτη στις 16.00 στον Ιστορικό Ιερό Ναό Κοιμησεως Θεοτόκου Επανομης.

Μάλιστα ο ίδιος υπογραμμίζει το γεγονός της έλλειψης πλήρους ενημέρωσης σχετικά με την χειρουργική επέμβαση αλλά και της μετεγχειρουργικής αποθεραπείας αφού δεν του είπαν ποτέ τους κινδύνους που μπορεί να προκύψουν για την υγεία της κόρης του.

«Αν μας έλεγε ο γιατρός ότι η συγκεκριμένη επέμβαση ενέχει και αυτούς τους κινδύνους δεν θα την κάναμε στο παιδί μας. Δεν μας είπε τίποτα ο γιατρός, γιατί; Δεν με ενημέρωσε σωστά, έπρεπε να έχω εγώ την βιβλιογραφία μαζί μου» αναφέρει μεταξύ άλλων. Εγώ δεν είπα να μην πληρώσω την δουλειά του ανθρώπου ούτε με ενδιαφέρουν τα χρήματα που κόστισε όλο αυτό. Δεν είχα πλήρη ενημέρωση της διαδικασίας και της μετεγχειρουργικής αποθεραπείας και φυσικά δεν γνώριζα ποτέ εάν μπορεί να υπάρξει κάποια επιπλοκή», λέει χαρακτηριστικά

Να τονιστεί πως ο ιερέας είχε επικοινωνήσει με τον γιατρό της επέμβασης, ο οποίος βρισκόταν στην Γερμανία, και τον ενημέρωσε πως η 14χρονη έχει τρομερούς πόνους και πως οι παλμοί της έφτασαν τους 160, τότε ο γιατρός του είπε να την μεταφέρει στο Ιατρικό Κέντρο της επέμβασης.

«Έδιωξαν το παιδί μου από το νοσοκομείο χωρίς αντιβίωση, μόνο με παυσίπονα. Δεν μπορούσα μόνος μου να δώσω την λύση στο παιδί μου και με είχε δύο μέρες να περιμένω σπίτι μου με παυσίπονα και όταν του είπα πως το παιδί έχει 160 παλμούς τότε τρόμαξε και μου είπε πήγαινε το παιδί στο Ιατρικό Κέντρο γιατί εκείνος ήταν στην Γερμανία. Ήταν ιατρικό λάθος» είπε ο απαρηγόρητος πατέρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.