ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Αγιορείτες: «Ο Τσίπρας δε χρειάζεται πρόκληση – Το Άγιο Όρος είναι το σπίτι του»

Αγιορείτες: «Ο Τσίπρας δε χρειάζεται πρόκληση – Το Άγιο Όρος είναι το σπίτι του»

«Ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν χρειάζεται πρόσκληση. Είναι σπίτι του εκάστοτε Έλληνα πρωθυπουργού το Άγιο Όρος», επισημαίνουν στο Romfea.gr, Αγιορείτες, σχολιάζοντας την προγραμματισμένη επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο Άγιον Όρος.

Υπογραμμίζουν πως δεν έχει πολιτικό χρώμα το Άγιον Όρος και δεν κοιτάει την πολιτική ταυτότητα κανενός. Πολύ περισσότερο δε μπορεί να αρνηθεί την επίσκεψη του οποιουδήποτε και ιδιαίτερα του Έλληνα Πρωθυπουργού.

«Δεν μπορεί να έρχεται ο Πρόεδρος της Βουλγαρίας, ο Πρόεδρος της Μολδαβίας και άλλοι πρόεδροι κρατών και εμείς θα συζητάμε πως θα έρθει ο Πρωθυπουργός της χώρας μας», υπογράμμισε μέλος της αγιορείτικης κοινότητας.

Επίσης πρόσθεσε: «Το Άγιον Όρος έχει αποδείξει ότι δεν βλέπει πολιτικές ταμπέλες και αντιμετωπίζει με σεβασμό τους θεσμούς. Έτσι είναι έγκλημα να συζητάμε για την παρουσία του Έλληνα πρωθυπουργού στο Άγιον Όρος».

Ειδικά για τον Αλέξη Τσίπρα, Αγιορείτες τόνισαν πως, από την πρώτη στιγμή, έχει δείξει μια ιδιαίτερη ευαισθησία για τα θέματα του Αγίου Όρους, ενώ με δική του εντολή οι Αγιορείτες τυγχάνουν ιδιαίτερης προσοχής και αντιμετωπίζονται όλα τα εμπόδια που προκαλούνται από τη γραφειοκρατία.

Όταν ρωτήθηκε ο πρωθυπουργός πότε θα επισκεφθεί το Άγιον Όρος, ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε πως θα τους επισκεφθεί «όταν λάβει πρόσκληση»!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τότε οι Αγιορείτες ξεκαθάρισαν ότι δεν θα στείλουν πότε πρόσκληση, διότι το θεωρούν προσβολή ο Έλληνας πρωθυπουργός να έρχεται με πρόσκληση και μπορεί να έρχεται όποτε θέλει «στο σπίτι του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.