Άρης Σερβετάλης: Με νέο λουκ κάθε απόγευμα στην εκκλησία ο βαθιά θρησκευόμενος ηθοποιός (φωτο)

Στην Κρήτη για τον Δεκαπενταύγουστο ο ηθοποιός

Άρης Σερβετάλης: Με νέο λουκ κάθε απόγευμα στην εκκλησία ο βαθιά θρησκευόμενος ηθοποιός (φωτο)

Ο Άρης Σερβετάλης απολαμβάνει τις διακοπές του στην Κρήτη και κάθε απόγευμα πηγαίνει στον εσπερινό, εκφράζοντας με κάθε τρόπο την βαθιά του πίστη στον Θεό.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Neakriti, o ηθοποιός μένει στο ορεινό χωριό των Καπετανιανών του Ηρακλείου και μεταβαίνει κάθε απόγευμα στις εσπερινές λειτουργίες της Ιεράς Μονής Κουδουμά, ενόψει δεκαπενταύγουστου.

Ο ηθοποιός είχε δηλώσει παλαιότερα ότι σε μια δύσκολη περίοδο της ζωής του είχε ζητήσει τη βοήθεια του Θεού για να σωθεί.

Η βαθιά πίστη του Άρη Σερβετάλη

Όπως χαρακτηριστικά είχε υπογραμμίσει «πιστεύω. Κοίταξε, πηγαίνω στην εκκλησία σχεδόν κάθε Κυριακή, όταν μπορώ τουλάχιστον. Δεν είναι θέμα θρησκείας ή θρησκοληψίας, είναι θέμα πίστης. Και για να γίνει αυτό, πρέπει να μηδενιστείς και να φτάσεις στον πάτο για να ξανασηκωθείς».

Ο ηθοποιός έχει επίσης υποδυθεί+963+3

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

*6τον ιερέα στην ταινία «ο Άνθρωπος του Θεού», η οποία πραγματευόταν τη ζωή και το έργο του Άγιου Νεκτάριου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.