ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος για το νομοσχέδιο για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια: «Θα τοποθετηθούμε στη Διαρκή Ιερά Σύνοδο»

Οι δηλώσεις του Αρχιεπισκόπου έγιναν μετά την τέλεση του Εσπερινού που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Κυνηγού

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος για το νομοσχέδιο για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια: «Θα τοποθετηθούμε στη Διαρκή Ιερά Σύνοδο»

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος αναφέρθηκε στο νομοσχέδιο για τον γάμο των ομοφυλόφιλων ζευγαριών, λέγοντας ότι «Είναι ένα θέμα για το οποίο θα τοποθετηθούμε στη Διαρκή Ιερά Σύνοδο που θα συνεδριάσει την ερχόμενη εβδομάδα, 5 Μαρτίου, και θα αποφασίσουμε από κοινού». 

Οι δηλώσεις του Αρχιεπισκόπου έγιναν μετά την τέλεση του πανηγυρικού Εσπερινού που τελέστηκε το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Κυνηγού, επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, με αφορμή την εορτή του Αγίου Νικολάου του Πλανά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην Ακολουθία χοροστάτησε και κήρυξε τον Θείο Λόγο ο Επίσκοπος Σταυροπηγίου Αλέξιος. Μετά το τέλος του Εσπερινού ο Αρχιεπίσκοπος ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά και ευλογημένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.