Άγιοι Ισίδωροι: Αποχώρησε ο παπα-Δημήτρης Λουπασάκης μετά τη διορία της Ιεράς Συνόδου – Επιστρέφει στην ενορία του

Κλειστός ο ναός

Άγιοι Ισίδωροι: Αποχώρησε ο παπα-Δημήτρης Λουπασάκης μετά τη διορία της Ιεράς Συνόδου – Επιστρέφει στην ενορία του

Ο ιερός ναός των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό, φαίνεται πως είναι κλειστός και άδειος, μετά την χθεσινή απόφαση της Ιεράς Συνόδου να απομακρύνει τον παπα-Δημήτρη Λουπασάκη.

Η Ιερά Σύνοδος είχε δώσει διορία στον παπά Δημήτρη Λουπασάκη να εγκαταλείψει τους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού και να επιστρέψει στην ενορία του, στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στου Ζωγράφου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παπά-Δημήτρης φέρεται να έχει στα χέρια του, το σχετικό έγγραφο και σύμφωνα με πηγές, προτίθεται να σεβαστεί την απόφαση του αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου.

Η Ιερά Σύνοδος απομάκρυνε τον παπα-Δημήτρη

Την απομάκρυνση του παπά Δημήτρη Λουπασάκη, από τους Αγίους Ισιδώρους στον Λυκαβηττό, εισηγήθηκε χθες η Ιερά Σύνοδος, μετά την ιστορία με τα υποτιθέμενα «θαύματά» του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο παπα-Δημήτρης, ισχυρίζεται ότι πραγματοποιεί θαύματα χάρη σε έναν σταυρό- κειμήλιο από τους Ιερούς Τόπους (Σταυρός του Ιησού, όπως τον αποκαλεί). Ωστόσο, τα «θαύματα» δεν ήταν παρά μια απάτη με ρην Αρχιεπισκοπή σε πόρισμά τηα να κάνει λόγο για αγυρτία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.