ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αρχιμανδρίτης σε Π.Τατσόπουλο: «Νιώθω ενόχληση έως αηδία που βρίσκομαι με αυτόν τον άνθρωπο»

Π.Τατσόπουλος: «Έχετε χτίσει μια εκκλησία απάτης»

Αρχιμανδρίτης σε Π.Τατσόπουλο: «Νιώθω ενόχληση έως αηδία που βρίσκομαι με αυτόν τον άνθρωπο»

Ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα στον Πέτρο Τατσόπουλο και τον Αρχιμανδρίτη Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης, πατέρα Σεραφείμ για τον ρόλο της εκκλησίας στην κοινωνία.

Οι δυο άντρες φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή «Πρωινό». Για την απόφασή του να μιλήσει στην εκπομπή, ο πατέρας Σεραφείμ δήλωσε αρχικά: «Σκέφτηκα ότι ο Άγιος Πορφύριος πήγε στο πορνείο, άρα το να κάνω εγώ τον μαϊντανό σε μια τηλεοπτική εκπομπή τι μπορεί να είναι μπροστά σε εκείνο;».

Πρόσθεσε στη συνέχεια: «Οπότε, φίλησα το γόνατο του Αγίου Χαραλάμπους που φιλοξενούμε στον ναό μας για 10 μέρες από το Άγιο Όρος, το φίλησα θερμά το πρωί που το έβαλα για προσκύνηση στον λαό και ήρθα κοντά σας».

Ο ίδιος αναφέρθηκε επίσης, στον Πέτρο Τατσόπουλο και το νομοσχέδιο για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια, λέγοντας: «Δεν έχουμε όλοι τα ίδια δικαιώματα, γιατί δεν βρέθηκε ένας εισαγγελέας, όταν κάποιος προσέβαλε τη μητέρα μου, την αδερφή μου και σχεδόν, όλες τις γυναίκες της Αττικής να τον περιλάβει και να τον βάλει εκεί που έπρεπε. Πραγματικά, νιώθω ενόχληση έως αηδία που βρίσκομαι με αυτόν τον άνθρωπο».

Μετά από τη δήλωση αυτή, εκνευρισμένος ο συγγραφέας και πρώην βουλευτής, Πέτρος Τατσόπουλος του απάντησε: «Καλώ τον εισαγγελέα να επέμβει και να αποδείξει ότι είμαι συκοφάντης κι ότι όλοι αυτοί που περιφέρουνε τα κόκκαλα και τις ζώνες και τα κάστανα και τις παντόφλες, δεν είναι απατεώνες. Έχετε χτίσει ένα κράτος απάτης επί 200 χρόνια, μια εκκλησία απάτης».

Ο πατέρας Σεραφείμ δεν έκρυψε την οργή του τότε, και αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε στο παρελθόν ο συγγραφέας. «Να θυμάστε ότι ζείτε επειδή κάποιοι προσευχήθηκαν για σας», του είπε, με εκείνον να απαντά: «Ζω επειδή πέντε γιατροί επί πέντε ώρες προσπαθούσαν να με κρατήσουν ζωντανό».

Τέλος, ο πατέρας Σεραφείμ έκανε ακόμα μια δήλωση στη συνέχεια της εκπομπής, η οποία ενόχλησε και τον Γιώργο Λιάγκα, όπως και τους υπόλοιπους συνεργάτες του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως είπε, δεν θα δεχτεί στην εκκλησία την Κυριακή βουλευτές, αν δεν ζητήσουν μετάνοια για όσους ψηφίσουν το νομοσχέδιο για τα ομόφυλόφιλα ζευγάρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.