Αχαΐα: Άγριο ξύλο έξω από εκκλησία εν ώρα βάπτισης… για τα μάτια μιας γυναίκας

Άλλοι λένε πως οι δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια για οικονομικούς λόγους

Αχαΐα: Άγριο ξύλο έξω από εκκλησία εν ώρα βάπτισης… για τα μάτια μιας γυναίκας

«Το σώσε» έγινε στη διάρκεια βάπτισης προ ημερών σε περιοχή του Δήμου Ερυμάνθου της Αχαΐας.

Δύο προσκεκλημένοι αγνόησαν το μυστήριο εντός του ναού, δεν υπολόγισαν γονείς, νονούς, καλεσμένους και πιάστηκαν κανονικά στα χέρια.

Επρόκειτο για γνωστούς του ζευγαριού, οι οποίοι κατά κάποιους είχαν οικονομικές διαφορές και κατ’ άλλους… «μήλον της Εριδος» ήταν μία γυναίκα.

Το επεισόδιο έγινε, βέβαια, έξω από την εκκλησία, με κάποιους καλεσμένους να παρεμβαίνουν και με μεγάλη δυσκολία να καταφέρνουν, εν τέλει, να τους χωρίσουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ολοι, πάντως, αναστατώθηκαν κι ευτυχώς οι δύο άνδρες αποφάσισαν δαρμένοι και τσαλακωμένοι -να αποχωρήσουν, γιατί -σίγουρα- αν βρίσκονταν μαζί και στο τραπέζι, πιθανότατα να υπήρχε και συνέχεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.