ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 59 ετών ο Μητροπολίτης Δράμας Παύλος – Είχε εμβολιαστεί τριπλά – Είχε μηνύσει ανεμβολίαστους

Εκοιμήθη τις πρώτες πρωινές ώρες

Πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 59 ετών ο Μητροπολίτης Δράμας Παύλος – Είχε εμβολιαστεί τριπλά – Είχε μηνύσει ανεμβολίαστους

(Ανανέωση – Αρχικό κείμενο 09.17): Ο φανατικότερος «διώκτης» των ανεμβολίαστων πολιτών από πλευράς της Ελλαδικής Εκκλησίας, αρνητής των παρενεργειών των εμβολίων και τριπλά εμβολιασμένος Μητροπολίτης Δράμας κύριος Παύλος πέθανε ξαφνικά από έμφραγμα του μυοκαρδίου σήμερα.

Ο Μητροπολίτης είχε ταλαιπωρήσει πολίτες που αντιτίθεντο στον υποχρεωτικό εμβολιασμό φοβούμενοι τις παρενέργειες των εμβολίων καταθέτοντας μηνύσεις

Τον περασμένο Δεκέμβριο όταν ο Μητροπολίτης υπέβαλε… μηνύσεις (!) σε βάρος δύο Δραμινών πολιτών γιατί παρουσίαζαν αντίθετες απόψεις από αυτόν και της κυβέρνησης σε σελίδα στο Facebook.

Ο ιεράρχης βρισκόταν το Σαββατοκύριακο στη Νάουσα σε εκδήλωση που ήταν παρούσα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ. Ιερώνυμος.

Το βράδυ της Κυριακής επισκέφθηκε τη Βέροια όπου ένιωσε αδιαθεσία και αρχικά διακομίσθηκε στο νοσοκομείο της πόλης, ενώ εν συνεχεία μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης όπου και άφησε την τελευταία του πνοή συνέπειας εμφράγματος του μυοκαρδίου.

Να υποθέσουμε ότι θα εκδοθεί «κίτρινη κάρτα» καθώς τριπλοεμβολιασμένος σε τέτοια ηλικία που πεθαίνει ξαφνικά, λίγους μήνες μετά το τρίτο εμβόλιό του, υπάρχει ισχυρή πιθανότητα παρενέργειας.

Ο μακαριστός Μητροπολίτης Δράμας, γεννήθηκε στη Βέροια το 1963.

Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί την Τρίτη 3 Μαΐου στις 17:30 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου Δράμας, παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου.

Στη συνέχεια η ταφή θα πραγματοποιηθεί στην Ιερά Μονή Αναλήψεως του Σωτήρος Σίψας, τόπο κατοικίας του Αγίου Γεωργίου του Καρσλίδη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Τρίτη 3 Μαΐου είναι ημέρα πένθους για τη Δράμα και σε όλα τα δημόσια κτήρια οι σημαίες κυματίζουν μεσίστιες ενώ οι υπηρεσίες της Αντιπεριφέρειας Δράμας θα παραμείνουν κλειστές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.