ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Με λαμπρότητα ο εορτασμός στην Παναγία την Εκατονταπυλιανή της Πάρου (φωτό)

Πλήθος κόσμου κατέκλυσαν τον Ιερό Ναό

Με λαμπρότητα ο εορτασμός στην Παναγία την Εκατονταπυλιανή της Πάρου (φωτό)

Η Παναγία η Εκατονταπυλιανή στην Πάρο άνοιξε τις πύλες της για να υποδεχτεί μια ξεχωριστή τελετή λατρείας και πίστης.

Η εκκλησία γέμισε από πλήθος κόσμου, οι οποίοι κατέκλυσαν τόσο τον Ιερό Ναό όσο και τον αύλειο χώρο, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα γεμάτη αγάπη και ευγνωμοσύνη προς την Υπεραγία Θεοτόκο.

Στη Θεία λειτουργία χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος και παρέστησα,ν μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Πάρου κ. Κωβαίος, ο Έπαρχος Πάρου Αντιπάρου κ. Μπιζάς, ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης και η Κατερίνα Μονογυιού.

Κατόπιν, ακολούθησε η περιφορά της Ιερής Εικόνας, καθώς πιστοί και προσκυνητές συνόδευσαν με ευλάβεια την Παναγία μέχρι το λιμάνι του νησιού, όπου τα πλοία υποδέχτηκαν, με τις κόρνες τους, την Ιερά Εικόνα του νησιού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Cyclades24

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.