ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Μητροπολίτης Δημητριάδος: «Αφήστε τα ψέματα – Δεν πρέπει να παρασυρθείτε από το ρεύμα της εποχής»

«Θέλουν μια άλλη Εκκλησία, που να διευκολύνει τα σχέδια και τα πάθη τους

Μητροπολίτης Δημητριάδος: «Αφήστε τα ψέματα – Δεν πρέπει να παρασυρθείτε από το ρεύμα της εποχής»

Αιχμές άφησε σήμερα και ο Μητροπολίτης Δημητριάδος, Ιγνάτιος με αφορμή το πολυσυζητημένο νομοσχέδιο για τον γάμο των ομοφυλόφιλων ζευγαριών 

Στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Βόλου λειτούργησε σήμερα ο Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος και μεταξύ άλλων τόνισε: «Διαχρονικά η Εκκλησία διασώζει την αλήθεια του Χριστού, μέχρι και σήμερα, που πολλοί προσπαθούν να παραποιήσουν τον Λόγο Του. Θέλουν μια άλλη Εκκλησία, που να διευκολύνει τα σχέδια και τα πάθη τους. Όμως, ο Χριστός τους ονόμασε υποκριτές, γιατί ενώ ομιλούν για την αλήθεια, στην πραγματικότητα επιθυμούν να δικαιώσουν το δικό τους θέλημα και μόνο. Το ίδιο θα έλεγε και σήμερα ο Χριστός στους υποκριτές. Αφήστε τα ψέματα, αυτό που δήθεν θεωρείτε σύγχρονο και μοντέρνο.

Μία είναι η αλήθεια: του Χριστού, όπως εκφράζεται από την Εκκλησία Του. Αυτό πρέπει να κρατήσουμε ζωντανό στην εποχή μας, διότι, αν χαθεί η αλήθεια και παρασυρθούμε από το ρεύμα της εποχής, που λειτουργεί απάνθρωπα, τελικά, όσο κι αν θέλει να μας πείσει περί του αντιθέτου, τότε θα παγιδευτούμε και θα χάσουμε την αλήθεια περί της ζωής και του ανθρώπου. Αυτή την αλήθεια υπερασπιζόμαστε και αυτήν διαλαλούμε, για να φανούμε αντάξιοι των περιστάσεων».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.