ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μητροπολίτης Σεραφείμ για τεκνοθεσία από ομοφυλόφιλους: «Στόχος είναι να θεωρηθεί κανονικότητα η παρέκκλιση»

«Η ανθρώπινη φύση ούτε μορφολογία, ούτε φυσιολογία έχει που να παραπέμπει σε μία τέτοια συμπεριφορά», είπε

Μητροπολίτης Σεραφείμ για τεκνοθεσία από ομοφυλόφιλους: «Στόχος είναι να θεωρηθεί κανονικότητα η παρέκκλιση»

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς, Σεραφείμ, αμφισβήτησε την ύπαρξη της ομοφυλοφιλίας και εξέφρασε για ακόμη μία φορά την αντίθεσή του στον γάμο των ομοφυλόφιλων και την τεκνοθεσία.

«Δεν υπάρχει πραγματική ομοφυλοφιλία, είναι μία ηθοποιία», τόνισε ο Μητροπολίτης μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. «Το πρόβλημα της ομοφυλοφιλίας τοποθετείται σε στρεβλή βάση.

Δεν μπορεί να είναι ανθρώπινο δικαίωμα κάτι που δεν συνάπτεται άρρηκτα με την ανθρώπινη φύση.

Η ανθρώπινη φύση ούτε μορφολογία, ούτε φυσιολογία έχει που να παραπέμπει σε μία τέτοια συμπεριφορά», είπε.

Στο ίδιο πλαίσιο, ο Πειραιώς Σεραφείμ υποστήριξε ότι «η ομοφυλοφιλία είναι μία παρέκκλιση από την ανθρώπινη σεξουαλικότητα που είναι κάτι ιερό.

Δεν υπάρχει πραγματική ομοφυλοφιλία, είναι μία ηθοποιία. Τα πρόσωπα αυτά μετέρχονται το έτερο φύλο.

Δεν είναι δυνατόν μία έννομη τάξη να έρθει και να περιβάλλει με κύρος, όπως ο γάμος που είναι η διαδικασία για το πρωταρχικό κύτταρο της ζωής που είναι η οικογένεια, αυτή την παρέκκλιση».

«Για εμάς η ομοφυλοφιλία είναι μία μεγάλη αμαρτία. Είναι μία παράχρηση του ανθρώπινου σώματος που εμπεριέχει τρομακτικές ασθένειες, όπως καρκίνο και θάνατο», πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ερωτηθείς για την τεκνοθεσία από ομοφυλόφιλα ζευγάρια, ο Μητροπολίτης Σεραφείμ είπε: «Η τεκνοθεσία είναι αναπόδραστη συνέπεια του να κανονικοποιηθεί η ομοφυλοφιλία ως γάμος. Στόχευση είναι να θεωρηθεί η παρέκκλιση ως κανονικότητα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.