Βγήκε πάλι από την «κρυψώνα» του ο πάτερ Αντώνιος: «Δεν έχω ακουμπήσει ποτέ παιδί»

«Ποιος κρύβεται πίσω από αυτές τις επιθέσεις;»

Βγήκε πάλι από την «κρυψώνα» του ο πάτερ Αντώνιος: «Δεν έχω ακουμπήσει ποτέ παιδί»

Τη δική του «απάντηση» στις αμέτρητες καταγγελίες που έχουν δει το τελευταίο διάστημα για την «Κιβωτό του Κόσμου» δίνει ο ιδρυτής της δομής, πατήρ Αντώνιος, που ισχυρίζεται πως κάποιος βρίσκεται πίσω από αυτές τις επιθέσεις εναντίον του.

Το Open είχε συνομιλία με έναν άνθρωπο που βρίσκεται στο περιβάλλον του πατέρα Αντώνιου, ο οποίος βρίσκεται στο επίκεντρο των συγκλονιστικών αποκαλύψεων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη πηγή, ο πατήρ Αντώνιος ισχυρίζεται: «Αρνούμαι όλες τις καταγγελίες. Δεν έχω ακουμπήσει ποτέ παιδί. Όλα αυτά δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Όσο προχωρούν οι έρευνες, διαπιστώνεται απουσία αποδείξεων, πολύ περισσότερο ενδείξεων, για όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Γι’ αυτό και αναζητείται η αιτία αυτών των επιθέσεων σε έναν άνθρωπο που έχει αφιερώσει τη ζωή του στη στήριξη των παιδιών. Ποιος κρύβεται πίσω από αυτές τις επιθέσεις;».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.