ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κύπρος: Ένοχος ο Μητροπολίτης τέως Κιτίου Χρυσόστομος για άσεμνη επίθεση σε γυναίκα όταν ήταν 16 ετών

Η υπόθεση θα συνεχιστεί στις 26 Μαΐου για σκοπούς αγόρευσης της υπεράσπισης με σκοπό τον μετριασμό της ποινής

Κύπρος: Ένοχος ο Μητροπολίτης τέως Κιτίου Χρυσόστομος για άσεμνη επίθεση σε γυναίκα όταν ήταν 16 ετών

Ένοχος κρίθηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας ο Μητροπολίτης τέως Κιτίου Χρυσόστομος, ο οποίος κατηγορείται πως το 1981 επιτέθηκε άσεμνα στο γραφείο του σε κοπέλα που τότε ήταν 16 ετών.

Η απόφαση προκάλεσε την ικανοποίηση του ακροατηρίου και έγινε δεκτή με χειροκροτήματα και αποδοκιμασίες προς τον Μητροπολίτη.

Η υπόθεση θα συνεχιστεί στις 26 Μαΐου για σκοπούς αγόρευσης της υπεράσπισης με σκοπό τον μετριασμό της ποινής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται πως στις 6 Μαρτίου 2023 πραγματοποιήθηκαν οι τελικές αγορεύσεις της Κατηγορούσας Αρχής, κατά τις οποίες ο δικηγόρος του Μητροπολίτη Μιχάλης Πικής, ζήτησε την αθώωση του πελάτη του, ισχυριζόμενος ότι επηρεάστηκε το δικαίωμά του για δίκαιη δίκη καθώς οι σημαντικότεροι μάρτυρες, είτε έχουν αποβιώσει είτε δεν ήταν σε θέση να καταθέσουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.