ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Λαρίσης και Τυρνάβου Ιερώνυμος για τεκνοθεσία και «γάμο» ΛΟΑΤΚΙ: «Aυτοί μιλάνε για τον γάμο σα να είναι παιχνίδι»

«Η προσευχή του ενός είναι τόσο ισχυρή που μπορεί να φέρει ανατροπές»

Λαρίσης και Τυρνάβου Ιερώνυμος για τεκνοθεσία και «γάμο» ΛΟΑΤΚΙ: «Aυτοί μιλάνε για τον γάμο σα να είναι παιχνίδι»

Ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου Ιερώνυμος κατά τη χθεσινή του ομιλία σε εκδήλωση στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων, ανέφερε σχετικά με το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση για τους ομοφυλόφιλους πως «εμείς μιλάμε για τον γάμο σοβαρά. Ως θεοπαράδοτο θεσμό και αυτοί μιλάνε για τον γάμο σαν να παίζουμε. Σαν στοιχείο της φορολογικής πολιτικής. Ε, ποιος είναι σοβαρός;».

Η Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης, σε συνεργασία με Ορθόδοξα Χριστιανική Σωματεία, υπακούοντας στην υπόδειξη της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος για την διοργάνωση ειρηνικών εκδηλώσεων, προκειμένου να προβληθούν οι θέσεις της Εκκλησίας της Ελλάδος σε σχέση με το προς ψήφιση νομοσχέδιο, οργάνωσε εκδήλωση με ομιλητή τον Μητροπολίτη Ιερώνυμο ο οποίος μίλησε με θέμα «Συνευδοκούντες;».

«Η Εκκλησία πρέπει να υπάρχει ενωμένη γιατί πολλές φορές κάποιοι πρέπει να φοβούνται περισσότερο την σιωπή της Εκκλησίας παρά την φωνή της Εκκλησίας, διότι όταν σιωπούμε ίσως να είμαστε ισχυρότεροι. Και κανείς δεν ξέρει τι λέμε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πότε σιωπούμε; Όταν προσευχόμαστε. Όταν προσευχόμαστε φέρνουμε τον κόσμο ανάποδα. Η προσευχή του ενός είναι τόσο ισχυρή που μπορεί να φέρει ανατροπές», είπε σε άλλο σημείο της ομιλίας του αναφερόμενος στη δύναμη της προσευχής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.