ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ: «4 δισ. δολάρια έδωσαν πέρυσι οι ΗΠΑ για την προώθηση των ΛΟΑΤΚΙ»

Αποκαλυπτικές δηλώσεις από τον Μητροπολίτη γι αυτά που σχεδιάζονται

Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ: «4 δισ. δολάρια έδωσαν πέρυσι οι ΗΠΑ για την προώθηση των ΛΟΑΤΚΙ»

«Λάβρος» κατά όσων ψηφίσουν το νομοσχέδιο εμφανίστηκε ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ μιλώντας στον ΣΚΑΪ το πρωί της Τετάρτης αναφερόμενος στο νομοσχέδιο για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια, βάσει του νομοσχεδίου που προωθεί η κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη αλλά επίσης αποκάλυψε την προώθηση που γίνεται για τους ΛΟΑΤΚΙ στις χριστιανικές μόνο χώρες.

Ποιος από τους ακόλουθους υπουργούς θεωρείτε ότι είναι πιο αντιπαθής για το πολιτικό του έργο;

  • Άδωνις Γεωργιάδης (67%, 9.863 Votes)
  • Δημήτρης Καιρίδης (28%, 4.070 Votes)
  • Μάκης Βορίδης (5%, 803 Votes)

Σύνολο ψήφων: 14.736

Loading ... Loading ...

«Πέφτει πολύ χρήμα για τη ΛΟΑΤΚΙ ατζέντα. Η αμερικανική κυβέρνηση δαπάνησε 4 δισ. δολάρια μόνο πέρυσι, για να προάγει την ΛΟΑΤΚΙ ατζέντα παγκοσμίως.»

Επιπλέον μίλησε για το τι έρχεται στην Ελλάδα αργότερα για την προσβολή της γονεϊκότητας που θα προσβληθεί σε δεύτερο χρόνο στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια και πλέον θα μιλάμε για «γονέας 1».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να μην ξαναέρθουν στην Εκκλησία όσοι το ψηφίσουν είπε τέλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.