«Απαγορευμένη Γη», ή «Χώρα των Θαυμάτων», ή ακόμα και η «Γη των Θεών», είναι μερικά από τα πολλά ονόματα που δίνονται σε μια θρυλική χώρα που ονομάζεται Σαμπάλα.

Όπως και στο μύθο, η μυστικιστική γη των «Σαμπάλα*» είναι ένα μέρος όπου μπορεί κανείς να γίνει αθάνατος, να μην υποφέρει ποτέ, και είναι γεμάτος με σοφία και αγάπη.

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για να μάθετε περισσότερα:


*Η Σαμπάλα είναι μια πολυσύνθετη ιδέα, ένας μύθος, μια εικόνα αλλά και ένας τόπος, ένα κέντρο που υπάρχει στη Γη; Την έχουν αποκαλέσει ομφαλό του κόσμου, σύνδεσμο με τον κόσμο του ιερού.

Η παράδοση θέλει να βρίσκεται κάπου στο τμήμα εκείνο της Κεντρικής Ασίας όπου άκμασε ο Θιβετιανός Βουδισμός, αν και θεωρείτε πως σχετίζεται με όλες τις παραδόσεις που απορρέουν από την Αλήθεια όπως το κέντρο ενός τροχού με τις ακτίνες του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε κάθε εποχή υπήρχαν σχολές διαφόρων δογμάτων, παραδόσεις και εκκλησίες που καθοδηγούσαν τους ανθρώπους στην αναζήτηση της Αλήθειας. Η ιδέα Της Σαμπάλα αντιπροσωπεύει αυτό που βρίσκεται πίσω και πέρα από κάθε αυθεντική σχολή, διδασκαλία και παράδοση.