ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σάββατο 4 Απριλίου: Ποιους τιμά η εκκλησία μας

Σάββατο 4 Απριλίου: Ποιους τιμά η εκκλησία μας

Το Σάββατο, 4 Απριλίου 2020, που είναι η 95η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό Ημερολόγιο, η Ορθόδοξη Εκκλησία τιμά τη μνήμη των Οσίων Γεωργίου του εν τω Μαλεώ, Ζωσιμά και Πλάτωνος, ηγουμένου της Μονής Στουδίου και Θεωνά αρχιεπισκόπου Θεσσαλονίκης.

Επίσης, τιμάται η μνήμη των Αγαθόποδος και Θεοδούλου των Θεσσαλονικέων μαρτύρων, του Νικήτα ιερομάρτυρος του εν Σέρραις αθλήσαντος, της Φερβούθης, της αδελφής και της παιδίσκης αυτής, του Ποπλίου του Αιγυπτίου, των Οσίων Θεωνά, Συμεώνος και Φερβίνου, του Ισιδώρου επισκόπου Σεβίλλης, του Οσίου Ιωσήφ του πολυάθλου, του Ιωσήφ του εν τη Λαύρα του Κιέβου ασκήσαντος και του Οσίου Ζωσιμά του εκ Ρωσίας.

Ακόμα, τιμάται η Σύναξη Υπεραγίας Θεοτόκου της Γεροντίσσης.

Την 4η Απριλίου δεν εορτάζουν συγκεκριμένα ονόματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, η 4η Απριλίου έχει οριστεί ως η Διεθνής Ημέρα κατά των Ναρκών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.