ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κουκάκι: Η αστυνομία «περικύκλωσε» την εκκλησία όπου ο ιερέας φέρεται πως κοινωνούσε πιστούς (φώτο – βίντεο)

Κουκάκι: Η αστυνομία «περικύκλωσε» την εκκλησία όπου ο ιερέας φέρεται πως κοινωνούσε πιστούς (φώτο – βίντεο)

Άμεση ήταν η επέμβαση της αστυνομίας σε… εκκλησία στην οποία ο ιερέας φέρεται πως κοινωνούσε πιστούς ενάντια στα απαγορευτικά μέτρα που επέβαλλε η κυβέρνηση.

Η Ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Κουκάκι, τελείται υπό την παρακολούθηση της αστυνομίας.

Ήδη από νωρίς το απόγευμα κάποιοι πιστοί έφθασαν στον ναό, άναβαν ένα κερί στην κεντρική πόρτα, εκεί που έχουν τοποθετηθεί το παγκάρι, και το σημείο με καντήλι και έφευγαν. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιερέας δεν ήρθε για την απογευματινή λειτουργία που ξεκίνησε στις 7, την ώρα που ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας έχει ζητήσει την παρέμβαση εισαγγελέα.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες από το Πρώτο Θέμα, αξιωματικός της αστυνομίας βρίσκεται στην εκκλησία ενώ ομάδες της αστυνομίας με δίκυκλα περιπολούν γύρω από την εκκλησία και στην ευρύτερη περιοχή, με τους κατοίκους να έχουν αναστατωθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.