Πατριάρχης Μόσχας Κύριλλος: Η βασίλισσα Ελισάβετ ήταν παράδειγμα πνευματικότητας

«Η Μεγαλειότητά της παρέμενε σύμβολο σταθερότητας»

Πατριάρχης Μόσχας Κύριλλος: Η βασίλισσα Ελισάβετ ήταν παράδειγμα πνευματικότητας

Ο Πατριάρχης Μόσχας Κύριλλος αναφέρθηκε στον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ τονίζοντας πως η ήταν ένα σύμβολο συνέχειας και συνοχής των επί πολλούς αιώνες ιστορικών παραδόσεων όχι μόνο για τη Βρετανία αλλά και για όλη την Ευρώπη.

Ο Πατριάρχης Κύριλλος, επικεφαλής της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, δήλωσε σήμερα πως η βασίλισσα Ελισάβετ Β’ ήταν ένα σύμβολο ιστορικών παραδόσεων για ολόκληρη την Ευρώπη.

«Η Μεγαλειότητά της παρέμενε σύμβολο σταθερότητας, συνέχειας και συνοχής των επί πολλούς αιώνες ιστορικών παραδόσεων όχι μόνο για την πατρίδα της, αλλά και για όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε μια δήλωση που αναρτήθηκε στον ιστότοπο της ρωσικής Εκκλησίας, ο Κύριλλος, στενός σύμμαχος του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν, ανέφερε πως η βασίλισσα ήταν «ένα παράδειγμα βαθειάς πνευματικότητας και ύψιστης καλλιέργειας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.