ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πάστορας δοκίμασε την 40ήμερη νηστεία του Ιησού και πέθανε πριν την ολοκληρώσει

Φέρεται να κατέρρευσε την 38η μέρα

Πάστορας δοκίμασε την 40ήμερη νηστεία του Ιησού και πέθανε πριν την ολοκληρώσει

Ένας πάστορας από την Μοζαμβίκη που ήταν ιδρυτής της Ευαγγελικής Εκκλησίας Santa Trindade, έχασε τη ζωή του, καθώς εφάρμοσε την 40ήμερη νηστεία του Ιησού

Σύμφωνα με το bbc.com, πρόκειται για τον 39χρονο Francisco Barajah, που μετά από 25 μέρες εξαντλητικής νηστείας χωρίς νερό και φαγητό, έγινε τόσο αδύνατος που δεν μπορούσε να σταθεί όρθιος.

Εντούτοις, συνέχισε να νηστεύει και φέρεται να κατέρρευσε την 38η μέρα, όπου μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης Beira, κοντά στα σύνορα με τη Ζιμπάμπουε.

Εκεί διαγνώστηκε πως έπαθε πολυοργανική ανεπάρκεια, ενώ είχε οξεία αναιμία και ανεπάρκεια των πεπτικών του οργάνων.

Μάλιστα, το βρετανικό δημοσίευμα ανέφερε πως ο θάνατος του Barajah δεν είναι ο μόνος θάνατος που προκαλείται από την προσπάθεια να μιμηθεί τη βιβλική νηστεία του Ιησού Χριστού.

Μια γυναίκα πέθανε προσπαθώντας να μείνει 40 ημέρες χωρίς φαγητό και νερό, ενώ το 2015 ένας άνδρας από τη Ζιμπάμπουε πέθανε μετά από 30 ημέρες νηστείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.