ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Συνελήφθησαν έπειτα από συμπλοκή οι διαρρήκτες που μπήκαν στο σπίτι του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου

Συνελήφθησαν έπειτα από συμπλοκή οι διαρρήκτες που μπήκαν στο σπίτι του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου

Η αστυνομία της Κωνσταντινούπολης συνέλαβε, έπειτα από συμπλοκή, τους διαρρήκτες που είχαν μπει στο σπίτι του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου.

Η διάρρηξη είχε γίνει πριν από περίπου δέκα ημέρες, ενώ ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος έλειπε από το σπίτι του εκείνη τη στιγμή. Σύμφωνα με τα όσα είχαν μεταδώσει τα τουρκικά ΜΜΕ, οι διαρρήκτες δεν είχαν πάρει κάποιο αντικείμενο αξίας, ή χρηματικό ποσό. Όμως, τους κατέγραψαν οι κάμερες και χρησιμοποιώντας αυτό το υλικό η αστυνομία κατάφερε να τους ταυτοποιήσει.

Οι τέσσερις διαρρήκτες εντοπίστηκαν στη συνοικία Μάλτεπε στην Κωνσταντινούπολη και η αστυνομία έστησε επιχείρηση για να τους συλλάβει. Ομως, όταν τους αντιλήφθηκαν, οι διαρρήκτες άνοιξαν πυρ και οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δύο από τους διαρρήκτες που είχαν μπει στο σπίτι του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ οι άλλοι δύο οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα, σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.