Στην Ιερά Μονή Παναγίας Άξιον Εστίν ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

«Η Παναγία να καθοδηγεί τα βήματά μας»

Στην Ιερά Μονή Παναγίας Άξιον Εστίν ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

Στον εσπερινό στην Ιερά Μονή Παναγίας Άξιον Εστίν, στην περιοχή Βαρνάβα, χοροστάτησε σήμερα το απόγευμα ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος. Έψαλλε χορός Μοναζουσών της Ιεράς Μονής Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου – Μαζαράκι Βαγίων Βοιωτίας.

Μετά τον εσπερινό ο Αρχιεπίσκοπος ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά και «η Παναγία να καθοδηγεί τα βήματά μας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τον Αρχιεπίσκοπο συνόδευε ο αρχιδιάκονος Ιωάννης Μπούτσης και τους υποδέχθηκαν ο Αρχιμανδρίτης Νικόδημος Φαρμάκης, επίτροπος της Ιεράς Μονής Άξιον Εστί – Εμμαούς και γενικός διευθυντής της ΕΚΥΟ της Εκκλησίας της Ελλάδος, η Γερόντισσα Φιλοθέη, καθηγουμένη της Μονής, οι μοναχές και ο κλήρος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.