ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Χωρίς πιστούς οι λειτουργίες της Μ. Εβδομάδας στο Βατικανό λόγω κορονοϊού

Χωρίς πιστούς οι λειτουργίες της Μ. Εβδομάδας στο Βατικανό λόγω κορονοϊού

Όλες οι λειτουργίες της Μεγάλης Εβδομάδας θα πραγματοποιηθούν χωρίς την παρουσία πιστών στην πλατεία του Αγίου Πέτρου εξαιτίας της επιδημίας του νέου κορονοϊού, ανακοίνωσε σήμερα το Βατικανό ενόψει του Πάσχα.

«Εξαιτίας της τρέχουσας, διεθνούς υγειονομικής κατάστασης έκτακτης ανάγκης όλες οι λειτουργίες της Μεγάλης Εβδομάδας θα πραγματοποιηθούν χωρίς τη φυσική παρουσία πιστών», ανέφερε το Βατικανό.

Στην ίδια ανακοίνωση διευκρίνιζεται ότι «ως τις 12 Απριλίου» όλες οι προσευχές και οι λειτουργίες στην πλατεία του Αγίου Πέτρου θα μεταδίδονται ζωντανά από τον επίσημο ιστότοπο Vatican News, καθώς οι πιστοί δεν θα μπορούν να παρίστανται σε αυτές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό που δόθηκε στη δημοσιότητα χθες Σάββατο το βράδυ, 1.441 άνθρωποι έχουν πεθάνει στην Ιταλία εξαιτίας του νέου κορονοϊού, με τη χώρα να είναι η πλέον πληγείσα στην Ευρώπη. Περισσότεροι από 21.000 Ιταλοί έχουν βρεθεί θετικοί στον ιό SARS-CoV-2, εκ των οποίων 3.500 τις τελευταίες 24 ώρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.