ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βουλγαρία: «Θεωρώ ότι έκανε ένα μοιραίο λάθος αυτή τη φορά» λέει ο πατέρας του σκιέρ που καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα 

«Όλες οι φωτογραφίες του ήταν στα βουνά»

Βουλγαρία: «Θεωρώ ότι έκανε ένα μοιραίο λάθος αυτή τη φορά» λέει ο πατέρας του σκιέρ που καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα 

Ο πατέρας 36χρονου σκιέρ που καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα στη Βουλγαρία δήλωσε ότι ο «Ο γιος μου αγαπούσε εκ γενετής τα βουνά. Έφευγε σε Γαλλία, Ελλάδα, ήταν ταλαντούχος, με διπλώματα. Ο Κωνσταντίνος ήταν ήρεμο παιδί. Το βάρος των πέντε ατόμων σε εκείνο το σημείο ήταν πολύ μεγάλο, γι’ αυτό έγινε κατολίσθηση».

«Όλες οι φωτογραφίες του ήταν στα βουνά. Το είχε στο αίμα του, έφυγε στη φύση, αυτό ήταν το πεπρωμένο του. Μόνο μία φορά του είχα πει να προσέχει; Αλλά ακούει η νεολαία; Ήταν παιδί που είχε ανησυχίες. Ήταν πολύ καλός χαρακτήρας, όπως και όλη η οικογένεια» τόνισε η θεία του, επίσης μιλώντας στο Star.

«Βρίσκομαι ακόμα σε κατάσταση σοκ. Γιατί δεν γίνεται να έχεις ζήσει τρεις μήνες στο Νεπάλ, να έχεις πάει Ιμαλάια και να πεθάνεις στη Βουλγαρία» δήλωσε χθες στον ΑΝΤ1 ο ορειβάτης και φίλος του 36χρονου, Νικηφόρος Στυλιάδης.

«Είχαμε βρεθεί δύο μέρες πριν φύγει για Μπόροβετς. Μου είχε πει ”πάω να περάσω καλά, να ξεκουραστώ, πριν ξεκινήσω”, το καινούργιο του όνειρο. Είχαμε μιλήσει για έναν καινούργιο σύλλογο, αλλά, δυστυχώς, ήρθε το μοιραίο» πρόσθεσε ο ίδιος για τον αδικοχαμένο φίλο του.

Ο Κώστας είχε σχεδιάσει, μόλις επέστρεφε από το Μπόροβετς, να ξεκινούσε το όνειρό του, μία δική του ορειβατική σχολή στη Φλώρινα.

Ο έμπειρος σκιέρ μαζί με τη σύντροφό του και φίλους ανέβηκαν στη Βουλγαρία, όμως, σύμφωνα με μαρτυρίες άλλων σκιέρ, έκαναν το πρώτο λάθος και βγήκαν εκτός πίστας.

«Θεωρώ ότι κάποιες κοινές κορυφές της Βουλγαρίας δεν ήταν κάτι για τον Κώστα. Θεωρώ ότι έκανε ένα μοιραίο λάθος αυτή τη φορά», λέει ο Αλέξανδρος Ζαχαρούδης.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με ΜΜΕ της Βουλγαρίας, το περιστατικό συνέβη σε μια περιοχή που είναι δύσκολα προσβάσιμη. Οι Έλληνες σκιέρ βρίσκονταν εκτός πίστας του χιονοδρομικού κέντρου και δεν έφεραν τον ειδικό πομποδέκτη για τις χιονοστιβάδες, που είναι υποχρεωτικός στην περίπτωση που κάποιος επιθυμεί να βγει εκτός πίστας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.