ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σε εξέλιξη εργασίες βελτίωσης της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Σερρών

Σε εξέλιξη εργασίες βελτίωσης της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Σερρών

Εργασίες βελτίωσης, επισκευής και καθαρισμών λαμβάνουν χώρα στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης- Σερρών, σε μήκος 45 χιλιομέτρων από τη διασταύρωση με την Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Καβάλας έως τα όρια του Ν. Σερρών.

Πρόκειται για ένα έργο με προϋπολογισμό πέντε εκατομμυρίων ευρώ, που συμπεριλαμβάνει καθαρισμούς οριογραμμών σε όλο σχεδόν το μήκος της οδού και στις δύο κατευθύνσεις, κοπή αυτοφυούς βλάστησης και κλάδεμα δέντρων σε όλο σχεδόν το μήκος της οδού, καθαρισμούς διασταυρώσεων της ΕΟ Θεσσαλονίκης- Σερρών με την ΕΟ Θεσσαλονίκης- Κιλκίς με τον οικισμό της Ασσήρου και με τον οικισμό Κριθιάς, καθαρισμούς δύο τεχνικών εντός της Λητής, ασφαλτικές εργασίες και τοποθέτηση 54 πινακίδων και στηθαίων ασφαλείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επί τόπου βρέθηκαν σήμερα η αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου και ο προϊστάμενος της υποδιεύθυνσης τεχνικών έργων Δημήτρης Αγγελίδης. Σε δηλώσεις της, η κ. Πατουλίδου επισήμανε ότι είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένη από το έργο αλλά και από τον χρόνο υλοποίησης του, καθώς σε συνολικό χρόνο 14 μηνών από την υπογραφή της σύμβασης έναντι των 24 μηνών του συμβατικού χρόνου περαίωσης, έχει ολοκληρωθεί το 80% περίπου του συνολικού έργου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.