ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Άνοιξαν Κηφισό & παραλιακή 1,5 ώρα πριν το προβλεπόμενο για να γλυτώσουν την κατακραυγή -Πολλά προβλήματα στους δρόμους

Άνοιξαν Κηφισό & παραλιακή 1,5 ώρα πριν το προβλεπόμενο για να γλυτώσουν την κατακραυγή -Πολλά προβλήματα στους δρόμους

Η κυβέρνηση αποφάσισε να ανοίξει τον Κηφισό και την παραλιακή από τις 6.30 και όχι τελικά στις 8.00 που ήταν το προβλεπόμενο για να γλυτώσει την κατακραυγή, καθώς ήδη αρκετοί πολίτες είχαν ξεκινήσει για να πάνε στη δουλειά τους.

Λίγο μετά τις 06:30 της Παρασκευής, οι Λεωφόροι δόθηκαν κανονικά στην κυκλοφορία, η οποία πλέον διεξάγεται κανονικά.

Σημειώνεται πως ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης, είχε ανακοινώσει το βράδυ της Πέμπτης πως από 01:00 μετά τα μεσάνυχτα έως 08:00 το πρωί της Παρασκευής, απαγορευόταν η διέλευση όλων των Ι.Χ. οχημάτων και μέσων μαζικής μεταφοράς σε Κηφισό και παραλιακή.

Μια απίστευτη ομολογία αποτυχίας, καθώς ακόμα και αυτό το μέτρο που πήραν κατάλαβαν ότι δεν έχει καμία λογική και το απέσυραν εκτάκτως.

Συνεχίζονται τα προβλήματα στους δρόμους

Η συσσώρευση υδάτων έχει προκαλέσει τρομερά προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων και σήμερα Παρασκευή σε κεντρικούς δρόμους.

Διεκόπη η κυκλοφορία στην οδό Πειραιώς και στα δύο ρεύματα από το ύψος της οδού Πέτρου Ράλλη έως και το ύψος της οδού Χαμοστέρνας.

Επίσης, λόγω συσσώρευσης υδάτων διεκόπη η κυκλοφορία και στην παλαιά Λ. Ποσειδώνος από την οδό Επαμεινώνδα έως και το Παλαιό Φάληρο (κατάστημα Jumbo) καθώς και στην λεωφόρο Συγγρού από το ύψος της οδού Αμβ.Φρατζή στο ρεύμα προς την Παραλιακή.

8 κλήσεις έχει λάβει η πυροσβεστική υπηρεσία την τελευταία ώρα από την περιοχή του Βύρωνα για άντληση υδάτων από οικίες.

Το τελευταίο 24ωρο οι κλίσεις που έχει λάβει το κέντρο επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, κυρίως για αντλήσεις υδάτων, μεταφορές ατόμων σε ασφαλές σημείο και κοπές δέντρων, εξαιτίας της κακοκαιρίας σε όλη τη χώρα ξεπερνούν τις 1300. Περισσότερες από 700 αφορούν στην Αττική.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λόγω συσσώρευσης υδάτων τη νύχτα διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στο 12ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Μεγάρων-Αλεποχωρίου στο ρεύμα από Μέγαρα προς Αλεμποχώρι στη Θέση Λούμπα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.