
Λίγα λεπτά πριν τις 11:30 το πρωί της Πέμπτης, σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα στο ύψος της Ιεράς Οδού, καθώς ένα φορτηγό συγκρούστηκε με δίκυκλο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ο οδηγός της μηχανής.
Η κυκλοφορία των οχημάτων στο ύψος που σημειώθηκε το τροχαίο διεξάγεται πλέον χωρίς καθυστερήσεις, ωστόσο στην κάθοδο της λεωφόρου Κηφισού καταγράφεται μποτιλιάρισμα τώρα στο ύψος της Μεταμόρφωσης. 
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.