
Σάρωσαν την Αττική αλλά και πολλές περιοχές της χώρας οι ισχυροί νοτιάδες που εκδηλώθηκαν κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας τα περασμένα 24ωρα.
Από τις πιο εντυπωσιακές εικόνες που δημιούργησαν τα πολλά μποφόρ ήταν αυτές στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με τους ισχυρούς νότιους ανέμους να σάρωναν την περιοχή.
Όπως εξηγείται σε ανάρτηση της ομάδας MeteoGr στο Facebook:
«Ευτυχώς η διεύθυνση του ανέμου ήταν «πάνω» στον διάδρομο, οπότε δεν σημειώθηκε κάποιου είδους operational impact για το επιβατικό κοινό. Απλά πολύ κούνημα!!!».
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.