
Σε μια πρόταση «βόμβα» προχώρησε ο διευθύνων σύμβουλος της Ryanair, Μάικλ Ο’ Λίρι, καθώς δήλωσε πως θα πρέπει να μπορούν να επιβιβαστούν σε αεροπλάνο μόνο οι επιβάτες, οι οποίοι έχουν εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού.
Ειδικότερα, οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο θα πρέπει να «κάνουν τη ζωή δύσκολη» για τους ανθρώπους, οι οποίοι αρνούνται να εμβολιαστούν χωρίς να έχουν κάποιον σοβαρό λόγο, φαίνεται να πρότεινε ο επικεφαλής της ευρωπαϊκής αεροπορικής εταιρείας, σύμφωνα με το wionews, που επικαλείται δημοσίευμα της Telegraph.
«Εάν δεν έχετε εμβολιαστεί, δεν πρέπει να σας επιτραπεί να μπείτε στο νοσοκομείο, δεν πρέπει να σας επιτραπεί να πετάξετε, δεν πρέπει να σας επιτραπεί να χρησιμοποιείτε το μετρό του Λονδίνου και δεν πρέπει να επιτρέπεται να μπείτε ούτε στο τοπικό σούπερ μάρκετ ούτε στο φαρμακείο σας», φέρεται να δήλωσε ο Ο’ Λίρι.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο διευθύνων σύμβουλος της Ryanair είπε ότι η αεροπορική εταιρεία αναμένεται να κάνει πτήσεις με 10% λιγότερους επιβάτες τον Δεκέμβριο λόγω των μέτρων που επιβλήθηκαν για τον περιορισμό του κορωνοϊού.
Αρκετοί επιβάτες αναμένεται είτε να ακυρώσουν είτε να καθυστερήσουν τα ταξίδια τους λόγω των περιορισμών.
Ο επικεφαλής της αεροπορικής εταιρείας δήλωσε ότι αναμένει επίσης πως οι πρώτοι μήνες του επόμενου έτους θα είναι «αδύναμοι» λόγω της συνεχιζόμενης αβεβαιότητας σχετικά με τους περιορισμούς ή εάν τα νέα μέτρα επιβάλλονται από διαφορετικές κυβερνήσεις.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.