Πες μας τι ζώδιο είσαι να σου πούμε που πρέπει να πας διακοπές

Πες μας τι ζώδιο είσαι να σου πούμε που πρέπει να πας διακοπές

Ηρεμία ή έντονη ζωή; Θάλασσα ή βουνό; Το ζώδιό σου ξέρει.

Κριός
Αγαπά την αδρεναλίνη και αυτό σημαίνει πως μπορεί να πεταχτεί για ένα θαλάσσιο σπορ την ώρα που κάνετε ηλιοθεραπεία ή ακόμα χουζουρεύετε στο κρεβάτι. Είτε γυναίκες είτε άντρες, οι Κριοί θέλουν να γυρίζουν τα νησιά, να πηγαίνουν σε απόμερα μέρη για περιπέτειες, πεζοπορία ή κολύμπι. Τους ταιριάζουν η Σαμοθράκη ή η Μήλος.

Ταύρος
Δεν μπορεί την ταλαιπωρία, δεν αντέχει την περιπέτεια, δεν θέλει πολύ να περπατά. Θέλει ένα πολυτελές ξενοδοχείο, καλό φαγητό και ρομάντζο. Του ταιριάζουν νησιά όπως η Κέρκυρα, η Αστυπάλαια, αλλά και η Μύκονος, για τις μέρες που νιώθει κοσμοπολίτης.

Δίδυμοι
Θα επιλέξει έναν προορισμό με πολλές εναλλακτικές και πολλά αξιοθέατα, για να μπορεί, αν αλλάξει γνώμη, να έχει πολλά να κάνει. Γι’ αυτό προτιμά τα μεγάλα νησιά, που έχουν πολλά μαγαζιά, θερινά σινεμά, μικρά φεστιβάλ και συναυλίες: Χίος, Πάρος, Ρόδος.

Καρκίνος
Δύσκολα θα βγει από το καβούκι του και θα προτιμούσε να πηγαίνει σε γνωστά μέρη, για να νιώθει οικεία. Αγαπά τη θάλασσα και θα προτιμήσει να πάει με πλοίο, για να την απολαύσει. Θα του ταίριαζαν οικογενειακά νησιά, όπως η Λευκάδα ή η Ιθάκη.

Λέων
Θέλει να δει μουσεία, αξιοθέατα και μνημεία, αλλά θα θελήσει να περάσει και μερικές ώρες σε spa. Θέλει σίγουρα αυτοκίνητο, για να μη νιώθει περιορισμένος. Θα του ταίριαζε η Τήνος ή η Κρήτη.

Παρθένος
Παραμένει γερά στερεωμένος στις ρίζες του και θα προτιμούσε κάτι που να θυμίζει Αρχαία Ελλάδα: Νάξος και Δήλος είναι ιδανικοί προορισμοί.

Ζυγός
Θέλει να δει πολλά πράγματα, θέλει να δοκιμάσει όσο το δυνατόν περισσότερες τοπικές νοστιμιές, θέλει άνεση και ηρεμία. Αγαπά τη φύση και του αρέσουν τα νησιά που έχουν πράσινο και καθαρές παραλίες. Ένα ταξίδι ως την Κω ή τη Σάμο θα ήταν ενδιαφέρον για τον Ζυγό!

Σκορπιός
Στις διακοπές θέλει να κλείνει το κινητό του και να έχει στη διάθεσή του μία ιδιωτική πισίνα ή μία ιδιωτική παραλία. Θέλει να περπατήσει τη χώρα του νησιού και να αγοράσει πολλά σουβενίρ. Του αρέσουν τα μικρά νησιά και προτιμά να μην έχει αυτοκίνητο. Θα λατρέψει τα Κουφονήσια.

Τοξότης
Έχει τρομερή ενέργεια: το πρωί παίρνει το δισάκι του και ανεβαίνει σε βουνά, ενώ το βράδυ χορεύει μέχρι τελικής πτώσεως στα μπαράκια. Φλερτάρει πολύ, χορεύει ακόμη περισσότερο, σκοπεύει να περάσει καλά. Του αρέσει το κάμπινγκ και εύκολα παρασύρεται για οποιαδήποτε τρέλα. Του πάνε νησιά όπως η Ίος.

Αιγόκερως
Λάτρης της φύσης, του αρέσει να γνωρίζει το μέρος που θα πάει και διαβάζει οδηγούς, αντλώντας πληροφορίες από το Ίντερνετ. Μπορεί βέβαια να μην κλείνει το κινητό του ή να πάρει μαζί του υπολογιστή για να εργαστεί τις «νεκρές ώρες» της ημέρας. Θέλει ηρεμία. Θα απολαύσει τη Σίφνο ή τη Φολέγανδρο.

Υδροχόος
Δεν μπορεί να πάρει εύκολα αποφάσεις, οπότε θα περιμένετε μέχρι τελευταία στιγμή! Δεν μπορεί να κάνει κάτι χαλαρό, θέλει να έχει πολλά να διηγηθεί όταν γυρίσει, οπότε ετοιμαστείτε για extreme sports και πολλή ενέργεια. Διασκέδαση, αλλά και κούραση για όσους δεν μπορούν να ακολουθήσουν τους ρυθμούς του. Του ταιριάζουν νησιά όπως η Κέα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ιχθείς
Θέλουν ησυχία και φύση. Ελεύθερο κάμπινγκ και μουσική. Κύματα και παραλίες. Έτοιμοι για Ανάφη!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.