ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Βρέθηκε και ανασύρθηκε η ουρά του ελικοπτέρου στον Πόρο (βίντεο)

Βρέθηκε και ανασύρθηκε η ουρά του ελικοπτέρου στον Πόρο (βίντεο)

Εννέα ημέρες μετά την πτώση του ελικοπτέρου στον Πόρο βρέθηκε την Πέμπτη από το Λιμενικό η ουρά του. Η άτρακτος του ελικοπτέρου είχε βρεθεί από την πρώτη στιγμή, ενώ η ανέλκυσή της είχε γίνει την ίδια ημέρα.

Στις 20 Αυγούστου είχαν ανασυρθεί όλα τα μέρη του ελικοπτέρου εκτός από την ουρά. Έτσι όλες αυτές τις ημέρες στο Λιμενικό δεν σταμάτησαν την έρευνα στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στον Πόρο και τον Γαλατά.

Βρέθηκε λοιπόν η ουρά και έγινε η ανάσυρσή της, με τη συνδρομή δυτών του Λιμενικού Σώματος. Το κομμάτι αυτό εκσφενδονίστηκε και βρέθηκε σε μεγάλη απόσταση από το σημείο όπου βρέθηκε η άτρακτος.

Όπως ανέφεραν στο OPEN TV αρμόδιες πηγές, ήταν το τελευταίο και εξαιρετικά σημαντικό κομμάτι του παζλ που έλειπε, προκειμένου οι πραγματογνώμονες να μπορέσουν να αποκτήσουν εικόνα για τα αίτια της συντριβής.

Οι Αρχές εκτιμούν, μάλιστα, ότι το ελικόπτερο προσέκρουσε στα καλώδια της ΔΕΗ με την ουρά και ότι αυτός ήταν ο λόγος που άρχισε να περιστρέφεται με ταχύτητα έως τη σφοδρή σύγκρουση στο νερό.

Το ερώτημα που θα απαντήσουν αρχικά οι πραγματογνώμονες είναι εάν η αποκόλληση της ουράς έγινε από την πρόσκρουση στα καλώδια ή από την πρόσκρουση στη θάλασσα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.