Ντόναλντ, οι βόρειες ΗΠΑ λέγονται «Καναδάς» και οι νότιες «Μεξικό»! Just do it!

Χωρίς Ηλεκτρικό την Τρίτη η Αθήνα – Ανακοινώθηκε η συμμετοχή των εργαζομένων στην 24ωρη απεργία

Χωρίς Ηλεκτρικό την Τρίτη η Αθήνα – Ανακοινώθηκε η συμμετοχή των εργαζομένων στην 24ωρη απεργία

Τη συμμετοχή τους στην απεργία της 24ης Σεπτεμβρίου ανακοίνωσαν το πρωί της Παρασκευής οι εργαζόμενοι της ΣΤΑΣΥ, αναφέροντας ότι η Γραμμή 1 (πρώην ΗΣΑΠ / ηλεκτρικός ) δεν θα λειτουργεί.

Για την προσεχή Τρίτη έχει προγραμματιστεί ένα μεγάλο απεργιακό «μπλακ – άουτ», κατά το οποίο δεν θα γίνονται δρομολόγια των τρόλεϊ, αλλά ούτε και πλοίων. Στην απεργία συμμετέχουν επίσης εκπαιδευτικοί και υγειονομικοί.

Με ανακοίνωσή τους, οι εργαζόμενοι στον Ηλεκτρικό (ΣΤΑΣΥ) ανέφεραν ότι θα συμμετέχουν στην 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση κατά του αναπτυξιακού νομοσχεδίου που φέρνει η κυβέρνηση.

Η ΣΤΑΣΥ επισημαίνει ότι στέκεται «ενάντια σε κάθε προσπάθεια υπονόμευσης των εργασιακών δικαιωμάτων και της λειτουργίας των συνδικάτων».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.