ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Παραλίγο αεροπορική τραγωδία – Πώς τους έσωσε η αεροσυνοδός

Παραλίγο αεροπορική τραγωδία – Πώς τους έσωσε η αεροσυνοδός

Η παρατηρητικότητα της αεροσυνοδού ήταν η αιτία που αποφεύχθηκε μια ενδεχόμενη αεροπορική τραγωδία…

Μάλιστα, το αεροπλάνο σταμάτησε λίγα δευτερόλεπτα πριν από την απογείωση, όπως μεταδίδει η Daily Mail.

Το αεροπλάνο ήταν έτοιμο να απογειωθεί όταν μια από τις αεροσυνοδούς παρατήρησε ότι υπήρχε πάγος στα φτερά του αεροπλάνου.

Όπως είπε η ίδια, όταν έκλεισαν την πόρτα του αεροσκάφους παρατήρησε ένα σημαντικό στρώμα χιονιού στα φτερά.

«Όταν το είδα δεν είπα τίποτα στους πιλότους γιατί σκέφτηκα πως θα το ελέγξουν και θα το δουν», ανέφερε και συνέχισε «είναι έμπειροι πιλότοι, δεν θα τους μάθω εγώ την δουλειά τους». Ωστόσο όταν είδε πως οι πιλότοι έκλεισαν την πόρτα στο πιλοτήριο και ετοιμάζονταν για απογείωση τότε ενημέρωσε ότι έχει δει πάγο στα φτερά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αμέσως οι πιλότοι το έλεγξαν. Ενημέρωσαν τους επιβάτες και το αεροπλάνο δεν απογειώθηκε καθώς έπρεπε να γίνουν συγκεκριμένες ενέργειες ώστε να καθαριστούν τα φτερά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.