Ενας παλιός χρόνος που άφησε τις περισσότερες εκκρεμότητες ever στο νέο έτος, σε όλα τα επίπεδα, εντός και εκτός Ελλάδος...

Κίνηση: «Νέκρωσαν» οι δρόμοι και τα ΜΜΜ στην Αθήνα – Μποτιλιάρισμα στην Αττική Οδό λόγω ατυχήματος

Κίνηση: «Νέκρωσαν» οι δρόμοι και τα ΜΜΜ στην Αθήνα – Μποτιλιάρισμα στην Αττική Οδό λόγω ατυχήματος

Χωρίς κίνηση και μποτιλιάρισμα παραμένει για δεύτερη ημέρα η Αθήνα. Ο περιορισμός των μετακινήσεων με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς φαίνεται πως είναι ένα από τα μέτρα που λαμβάνουν οι πολίτες για να προφυλαχθούν από τον κορωνοϊό, καθώς η κίνηση έχει μειωθεί τις τελευταίες ημέρες σε μετρό, λεωφορεία, τρόλεϊ και ηλεκτρικό.

Στους πιο κεντρικούς σταθμούς του Μετρό στο κέντρο της Αθήνας, δηλαδή στο Σύνταγμα και την Ομόνοια, η εικόνα είναι, ήδη από το πρωί της Πέμπτης, διαφορετική σε σχέση με τις προηγούμενες εβδομάδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΟΑΣΑ κάνει λόγο για μείωση της τάξης του 15% συνολικά σε όλα τα μέσα μεταφοράς.

Σήμερα πρωί Παρασκευής, ώρα 08:30 δεν υπάρχει κίνηση στους δρόμους, στους πιο κεντρικούς οδικούς άξονες του Λεκανοπεδίου Αττικής.

Κίνηση τώρα ωστόσο, καταγράφεται στην Αττική Οδό λόγω ακινητοποιημένου φορτηγού που απομακρύνθηκε. Από την έξοδο Λαμίας παραμένουν οι καθυστερήσεις στις εξόδους για Λαμία προς Αεροδρόμιο και προς Ελευσίνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.