Εξανέστη ο Ανεστίδης...

Η Σκωτία θα επιβάλει 14ήμερη καραντίνα σε όσους επιστρέφουν από την Ελλάδα

Η Σκωτία θα επιβάλει 14ήμερη καραντίνα σε όσους επιστρέφουν από την Ελλάδα

Η Σκωτία γνωστοποίησε πως από αύριο Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου, θα επιβάλει καραντίνα 14 ημερών σε όλες τις αφίξεις από την Ελλάδα.

Υπήρξε «σημαντική αύξηση» στα εισαγόμενα κρούσματα κορωνοϊού στη Σκωτία, από άτομα που έχουν βρεθεί πρώτα στην Ελλάδα, όπως δήλωσε η κυβέρνηση της Σκωτίας την Τρίτη.

«Βρισκόμαστε εν μέσω μιας παγκόσμιας πανδημίας και η κατάσταση σε πολλές χώρες μπορεί να αλλάξει ξαφνικά. Ως εκ τούτου, οι άνθρωποι πρέπει να σκεφτούν πολύ καλά προτού δεσμευτούν με μη απαραίτητα ταξίδια στο εξωτερικό», δήλωσε ο Χούμζα Γιουσάφ, υπουργός Δικαιοσύνης της Σκωτίας.

Εν τω μεταξύ, η κυβέρνηση της Ουαλίας ανέφερε ότι οι παραθεριστές που επιστρέφουν από το τη Ζάκυνθο θα κληθούν να μπουν σε καραντίνα για 14 ημέρες και θα κάνουν τεστ για COVID-19.

Η βρετανική κυβέρνηση στο Λονδίνο αναμένεται να αποφασίσει μέσα στην εβδομάδα εάν θα μπαίνουν σε καραντίνα ταξιδιώτες που επέστρεφαν από την Ελλάδα.

Υπενθυμίζεται πως σε καραντίνα τέθηκαν περίπου 190 επιβάτες πτήσης της TUI από τη Ζάκυνθο προς την Ουαλία καθώς τουλάχιστον 16 άτομα βγήκαν θετικά στον ιό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.